Apa plata naturala “de izvor”

Imi cer scuze pentru acest articol non-apicol, dar este vorba despre o chestiune care banuiesc ca ne priveste pe toti.
Personal fac parte din categoria romanilor care cumpara apa plata imbuteliata si ca mine sunt milioane. Fiecare dintre noi avem marci preferate desi probabil toata este la fel de proasta.
Intr-o seara am ramas fara apa plata in casa si am coborat la magazinul din colt ca sa cumpar – fara apa nu se poate nu?
Ajuns acolo si am constatat ca marcile pe care le prefer eu nu le avea, asa ca am luat ce am gasit. In cazut de fata este vorba despre “Izvorul Muntelui”
apa plata izvorul muntelui
Am ajuns acasa, am consumat din ea – gustul sincer nu prea mi-a placut dar sa zicem ca papilele mele gustative nu-s familiarizate cu brandul in cauza.
A ramas apa intr-un pahar pentru cateva ore si cand m-am intors la el am ramas uimit si indignat de ce am vazut.
Pe fundul paharului s-a sedimentat o substanta alba, parca era var sau praf de creta – mi se pare total anormal si revoltator. Nu stiu ce substanta este, dar sunt sigur ca nu trebuie sa fie acolo si ca probabil afecteaza sanatatea.
apa plata naturala
Apa Plata
Apa Plata

Stiu ca apa plata se trateaza cu diferite substante pentru a nu se cloci, dar sunt convins ca “minunea” albicioasa nu-si avea locul pe fundul paharului din care am baut.
Ce mi s-a parut interesant, este ca pe eticheta nu scrie nicaieri ca ar fi apa naturala. Scrie doar ca e din rezervatie naturala si ca firma se numeste S.C.Izvorul Muntelui – Apa minerala naturala S.R.L. Deci sa inteleg ca firma in cauza s-a spalat pe maini.
Cred ca trebuie sa ne sapam put in gradina din fata bloclui…dar stai! Vor veni autoritatile sa ne puna timbru si apometru! 😛

6 Comentarii

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.