Cristian vrea sa-l intalneasca pe Mos Craciun

logo-salveaza-o-inimaDragilor, in general nu fac astfel de articole, dar, fiind in preajma sarbatorilor, fiind parinte la randul meu si intelegand disperarea unor oameni, am ales sa scriu despre o campanie a asociatiei “Salveaza o inima”.

In joc este viata lui Cristian Filip, un tanar de 15 ani din Braila, diagnosticat cu Sarcom Ewing (o forma de cancer), tanar care, din pacate, isi petrece cea mai mare parte a timpului prin spitale si sub tratamente.  Este un caz oarecum fericit, daca se poate spune asa, pentru ca a fost operat la Spitalul Acibadem din Istanbul, unde i s-a indepartat o tumoare maligna de pe un plaman, interventie ce a costat 22.000 de euro, suma pe care numai parintii lui Cristian stiu cum au reusit sa o stranga (au vandut cam tot ce aveau, si-au facut datorii, au apelat la toti cunoscutii si necunoscutii – ce nu face omul la disperare!). Din pacate, aceasta operatie a fost doar un pas catre vindecare, iar Cristian are nevoie de mai multe sedinte de chimioterapie, sedinte in valoare de aprox. 10.000 de euro fiecare.

Urmatoarea sedinta de chimioterapie trebuie sa o inceapa chiar de Craciun, iar pana in momentul de fata s-au strans putin peste 4000 de euro din cei 10.800 euro necesari sedintei.

Daca va lasa inima si doriti sa ajutati un tanar sa traiasca si sa aduceti linistea unor parinti disperati, puteti dona 2 EURO prin SMS!

Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro. SMS-ul va fi valabil din 15 Decembrie.

Pentru mai multe detalii despre povestea lui Cristian Filip, pentru a-i urmari progresul si alte posibilitati de donatii puteti accesa linkul urmator: https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

Cristian vrea sa-l intalneasca pe Mos Craciun. Haideti sa-l ajutam!

 

 

 

2 Comentarii

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.