Miere Contrafacuta In Supermaketuri – Interviu Ministrul Agriculturii Achim Irimescu

miere de albine bio
Am publicat acum cateva zile o lista cu rezultatele analizelor efectuate asupra celor mai cumparate branduri de miere de salcam din supermarket-urile Selgros si Kaufland.
Acest subiect – ca in supermarketurile din Romania se comercializeaza miere contrafacuta – a ajuns si la urechile ministrului agriculturii, Achim Irimescu.
Acesta a declarat intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati:

Achim Irimescu Ministrul Agriculturii

Achim Irimescu

”Rămâne de văzut cine îți asumă vina pentru punerea pe piață a unui astfel de produs, nu știu dacă a fost comerciantul sau apicultorul în sine. Este posibil să fie ambii vinovați la un anumit moment de o astfel de practică. Cert este că ar trebui ca noi, instituții ale staului, să veghem mai mult la ce ajunge pe masa consumatorului pentru că atunci când denumești un produs miere naturală iar ea este industrială înseamnă că păcălești consumatorul iar acesta își pierde încrederea în tine ca și producător. Deși nu toată mierea este de o astfel de calitate”

Sunt constient de reactiile negative ce vor veni din partea unor cititori. Unii se bat cu caramida in piept, zicand ca garanteaza ei ca-i naturala mierea din nu stiu ce brand etc., asa cum s-a intamplat si la postarea tabelului cu rezultate.
Eu am vazut cu ochii mei de apicultor pe raft in Kaufland “miere minciuna”! Puteti judeca si dumneavoastra: “Miere de Salcam Convenabila la Supermarket“.
Din pacate asta e doar un exemplu la o prima vedere. Deja este prea pe fata!

Sa nu credeti ca in afara este diferit…nu, chiar deloc. Au, in schimb, obligatia sa puna pe etichete continutul real si sa nu o mai dea drept miere naturala.
Stiati ca 75% din mierea din SUA este facatura?
Fake Honey AnouncementDe ce multi dintre noi tindem sa fim idioti si sa tinem partea unor giganti economici care ne mint si preferam sa credem ca este o conspiratie din partea apicultorilor?

Exista, pur si simplu, prea multe dovezi, unele dintre ele fiind foarte evidente! Invatati sa recunoasteti caracteristicile principalelor tipuri de miere si apoi o sa vedeti cu ochii vostri macar 1-2 anomalii.

Am spus-o si o mai spun: cine are ochi de vazut, sa vada, si cine are urechi de, auzit sa auda!

Fii destept!
NU CUMPARA MIERE DE LA SUPERMARKETURI!
E spre binele sanatatii si al buzunarului tau!
2 Comentarii

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.