Targ Apicol Iasi – Apimoldova

Dupa cum am mai spus, lista targurilor apicole din Romania 2016 a mai suferit o modificare… in bine. Prin urmare, am placerea sa va anunt ca va avea loc prima editie a Targului Apicol Iasi 2016 APIMOLDOVA. Detaliile despre eveniment si de contact le gasiti mai jos.

Invitatia suna astfel:

targ apicol iasi prisca moldovaStimate Doamne, Stimați Domni,

Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova vă invită să participați la prima ediție a Târgului APIMOLDOVA organizat la Iași, în perioada 11-13 martie a.c., unde aveți șansa de a fi martorii lansării unui nou concept pentru piața de profil, care avem încredere că va deveni rapid un reper în rândul manifestărilor naționale de acest gen. În cadrul acestui eveniment, ne-am propus să reunim cei mai pricepuți apicultori, renumiți furnizori de echipamente și tehnologie, specialiști din țară și din străinătate, atât din domeniul apiculturii, cât și din domeniile conexe.
Pentru realizarea acestui proiect ambițios, ne bucurăm de susținerea Camerei Agricole Iași, Prefecturii și Consiliului Județean Iași, Primăriei Municipiului Iași, Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”, Direcției Sanitar-Veterinare Iași, Societății Romane de Apiterapie și a Federației Asociațiilor Apicole din România..
Formatul noului Târg va asigura expozanților, următoarele avantaje:
3 zile de întâlniri, matchmaking, workshop-uri, conferințe, lansări de produse, degustări, concursuri, mese rotunde;
o locație premium prin poziționare, acces, trafic și condiții (Centrul Comercial ”Felicia” – asigură un trafic de peste 5.000 persoane /weekend);
reclamă focalizată: promovarea evenimentului prin apariții în mass media locală, atât la emisiunile agricole, dar nu numai, la Radio Iași, TVR Iași, DIGI TV, Revista Ferma; promovare la nivelul primăriilor din județ;
crearea unui cadru propice promovării fiecărui participant, încheierii de contracte și parteneriate, respectiv facilitării accesului la informații de ultimă oră care să vă asigure legătura cu cele mai viabile perspective pentru afacerea dumneavoastră;
un pachet de beneficii și surprize pregătite de organizatori participanților, în vederea consolidării unei colaborări pe termen lung.
Pentru a avea o imagine completă a evenimentului, vă anexăm agenda de desfășurare a Târgului. Astfel că, oricare ar fi scopul prezenței dumneavoastre la târg – prezentare și vânzare de produse, comercializare de echipamente, lansări de produse noi, încheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vânzare, APIMOLDOVA este târgul unde puteți atinge aceste obiective.
Pentru orice informații privind înregistrarea și detaliile de participare, nu ezitați să ne contactați la telefon. Coordonatori proiect: Ing. Relu COJOCAR (0740069133) și Ing. Constantin AMARIȚEI (0753575146). Oferta este personalizată pentru fiecare categorie de expozanți.

De asemenea, informațiile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Cooperativei Agricole Prisaca Moldova și pe pagina de facebook. Echipa de organizatori vă stă la dispoziție pentru a vă consilia în alegerea spațiului de expunere, cât și asupra tipului de stand care se potrivește cel mai bine organizației și produselor pe care le veți prezenta.

Cu deosebită considerație,

Președinte Cooperativa Agricolă Prisaca Moldova
Ing. Constantin AMARIȚEI

Ne vedem acolo!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.